Prijzen Vakantiehuis
De units kunnen gehuurd worden vanaf minimaal 3 dagen. De dagprijzen zijn 75 euro voor het apartement, en 45 euro voor de familiekamer. Het maximum aantal personen voor het apartement is 5 en voor de familiekamer is 3 personen. De weekprijs voor het apartment is 550 Euro (15 euro p.p.p.d.) de familiekamer 325 Euro (15 euro p.p.p.d.). Bij aankomst zijn de kamers schoon, beddengoed wordt verschoond na 7 dagen; Handdoeken zijn inbegrepen. Gebruik keuken gratis.

 Aansprakelijkheid
Villa Hermano is niet aansprakelijk voor ongelukken, verlies, beschading en/of diefstal van goederen. Kluisje is aanwezig. Officieel geregistreerde vakantiewoning VT-44868-A van de Generalitat Valenciana, categorie E. De vakantiewoning is ongeschikt voor minder- of invaliden mensen.

 Reserveringsvoorwaarden
Om te boeken, dient 25% van de som vooruit gestort te worden. Het restant dient u te betalen bij aankomst. Inchecken kan pas vanaf 15 uur, of eerder na overleg. U kunt al wel eerder uw tassen neerzetten en vast een duik nemen in het zwembad. De aanbetaling wordt bij annulering niet teruggestort, hooguit bij aantoonbare overmacht. Ook bij een ´no-show´ wordt het aanbetaalde bedrag niet teruggestort.

Overnachten in dit paradijsje voor €15 p.p. bij 2 of meer personen

overnachten voor 15 euro in deze villa

Villa Hermano
03720 Benissa
Alicante
+34664182106