B&B overnachting
De prijs voor een B&B overnachting is 22,50 Euro per persoon per dag in het laagseizoen, 25 Euro p.p.p.d. in het midden seizoen, en 27,50 Euro p.p.p.d. in het hoogseizoen. Als u alleen reist is de prijs 35 (respectievelijk 40 midden- en 45 in het hoogseizoen). Een ontbijt, bestaande uit koffie, thee, melk, jus, broodjes, croissants, kaas, vleeswaren, zoetwaar, tomaat en fruit etc. is inbegrepen en wordt geserveerd op het terras. Draadloos internet (wifi) gratis. Satelliet tv met alle nederlandse zenders 100 euro/week, maar moet van te voren worden aangevraagd.

 Prijzen voor huur als vakantiewoning
De units kunnen ook gehuurd worden als vakantieappartment (zonder ontbijt) voor minimaal een week. Het maximum aantal personen voor het apartement is 5 en voor de familiekamer is 3 personen. De prijs voor het apartment is 550 Euro per week (15 euro p.p.p.d.) de familiekamer 325 Euro (15 euro p.p.p.d.). De borg is 100 Euro (wordt aan het einde van de huur teruggeven) en de eindschoonmaak is 50 Euro. Bij aankomst zijn de kamers schoon en gereed voor bewoning; Handdoeken inbegrepen. Gebruik keuken gratis.

 Hoog-, midden- en laagseizoenen
Het hoogseizoen zijn de maanden juli en augustus. Mei, juni, sep en okt zijn de middenseizoen maanden, en de overige maanden (jan, feb, mrt, apr, nov en dec) zijn laagseizoen.

 Aansprakelijkheid
Villa Hermano is niet aansprakelijk voor ongelukken, verlies, beschading en/of diefstal van goederen. Kluisje is aanwezig. Officieel geregistreerde vakantiewoning VT-44868-A van de Generalitat Valenciana, categorie E

 Reserveringsvoorwaarden
Om te boeken, dient 25% van de som vooruit gestort te worden. Het restant dient u te betalen bij aankomst. Inchecken kan pas vanaf 15 uur, of eerder na overleg. U kunt al wel eerder uw tassen neerzetten en vast een duik nemen in het zwembad. De aanbetaling wordt bij annulering niet teruggestort, hooguit bij aantoonbare overmacht. Ook bij een ´no-show´ wordt het aanbetaalde bedrag niet teruggestort.

Overnachten in dit paradijsje voor €15 p.p. bij 2 of meer personen

overnachten voor 15 euro in deze villa

Villa Hermano
03720 Benissa
Alicante
+34664182106

nederlands   english   espagnol